Πληροφορίες Πληρωμής

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
 
Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν με courier και επιβαρύνονται με το κόστος υπηρεσίας 2,5€.

 
Τραπεζική κατάθεση
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
 
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR47 0172 7610 0057 6108 9808 404
Δικαιούχος: Αρμακόλα Ειρήνη

Τράπεζα Alpha
IBAN: GR79 0140 6640 6640 0233 0001 940
Δικαιούχος: Αρμακόλα Ειρήνη
 

Διευκρίνηση :  Στην κατάθεση σας να σημειώσετε στο όνομα καταθέτη, το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.
Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς το τμήμα παραγγελιών του SoapingArt.com θα ενημερωθεί από το ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματα (αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα χρειάζεται το πέρας μιας ημέρας ώστε να εμφανιστεί στο σύστημα).


Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το SoapingArt.com δέχεται πληρωμές με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που υποστηρίζει η PayPal.
Με το που επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και πατήσετε αγορά, θα μεταβείτε αυτόματα στο αξιόπιστο περιβάλλον της PayPal προκειμένου να εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. (Διευκρινίζεται  ότι η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται από το πιστοποιημένο σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων SLL-128bit, ενώ στη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος SoapingArt.com δεν αποθηκεύονται για κανέναν λόγο τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών). 

Διευκρίνηση : Σας ενημερώνουμε πως για να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι απαραίτητο  να είστε παρών με την ταυτότητα σας κατά την παραλαβή.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗΣύμφωνα με τις νέες ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500€ και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες ή εταιρίες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.